5 responses to “38 diputados del Parlament catalán instan a la desobediencia en el caso de Salt”

 1. Rosa Maria

  Molt bona notícia la dels 38 diputats del Parlament de Catalunya! El Bloc de Salt NO SERA DESALLOTJAT…Si no es logrès – segur que si – aturar, vía negociació amb les autoritats responsables, les PAH´s properes a Barcelona ja hem començat a organitzar-nos per ser MOLTES DEFENSANT EL BLOC DE SALT, el dia assenyalat. SI ATUREM AQUEST, ELS ATUREM TOTS!!!
  JUNTES PODREM!!! Rosa Maria

 2. Movilización masiva contra el desalojo del bloque de Salt (Gerona) | Asamblea Logroño

  […] 38 diputados del parlament catalán ya han firmado a favor de la desobediencia civil en el desalojo … y un cententar de bomberos de toda Cataluña se movilizarán para impedir el desahucio. […]

 3. SALT [@La_PAH] Solidaritat per evitar el desallotjament del Bloc Salt de Girona #PAHvsSAREB #SAREBensRoba #blocSalt | acampadasbd

  […] Adhesions Esdevenimet a facebook  . Notícies relacionades [PAH] 38 diputats del Parlament de Catalunya insten a la Conselleria d’Interior a desobeir l’ordre de … [pdf] La sol.licitud dels diputats . [premsa] (3oct13) Diagonal per Redacció La Obra Social de […]

 4. Bomberos, diputados, músicos y activistas defienden el bloque ocupado por la PAH en Salt - La Marea

  […] principios de octubre, 37 diputados del Parlament de Catalunya de ICV-EUiA, ERC, CUP y uno del PSC firmaron una solicitud dirigida al conseller de Interior de la Generalitat, Ramon Espadaler, instándolo a desobedecer la […]

 5. Bomberos, diputados y activistas defienden un bloque ocupado por la PAH | Lejos del tiempo

  […] principios de octubre, 37 diputados del Parlament de Catalunya de ICV-EUiA, ERC, CUP y uno del PSC firmaron una solicitud dirigida al conseller de Interior de la Generalitat, Ramon Espadaler, instándolo a desobedecer […]

Leave a Reply