One response to “Mociones Ayuntamientos”

  1. Molins de Rei sancionarà les entitats bancàries amb pisos buits | Viu Molins de Rei

    […] La societat civil organitzada reclamant al poder polític que vetlli pels interessos dels més necessitats. Així va començar el passat ple municipal del mes gener, que va comptar amb la nombrosa presència de membres de la PAH Molins de Rei i d’altres pobles de la comarca, tots vestits de verd amb pancartes i cartells reivindicatius. El motiu era una moció proposada per la plataforma i entrada al ple gràcies a la CUP, Iniciativa per Molins de Rei i Esquerres per Molins de Rei. Es reclamava que l’Ajuntament sancionés a les entitats bancàries amb pisos buits i, hipocresia o convicció, fins i tot la dreta i va votar-hi a favor. La proposta va sortir aprovada per unanimitat. Era la mateixa moció que també es va aprovar a diversos municipis de Catalunya. […]

Leave a Reply