Comissions @PAH_BCN

Des de fa unes semanes la PAH de Barcelona està començant a treballar per comissions. De moment s’han creat les comissions:

  • Acció-teatre

En el temps que vivim amb més de 300.000 execucions hipotecaries des de 2007, amb més de 15.000 desnonaments en el 1r trimestre de 2011, amb dates obertes de desnonaments…Necessitem més que mai un grup de persones que organitzin, planifiquin i duguin a terme les convocatories #stopdesnonaments, accions de denuncia pública davant les entitats financeres i la administració pública, aixi com cartells, pancartes i material gráfic per difondre les nostres propostes i exigencies: dació en pagament amb caracter retroactiu, moratoria de desnonaments i lloguer assequible.

Comptem amb unes expertes de teatre amb ganes de fer tot tipus d’accions sempre de denuncia publica pacifica. Vine i participa!

  • Assesorament-Acompanyament

En aquesta comissió es farà el seguiment de casos, assesorament i donar tota informació referent a la execució hipotecaria, desnonament. Així com facilitar tot tipus de recursos que ha anat generant la PAH. Recordem que aquesta comissió no és un servei assistencial sinó que es basa en l’autoaprenentatge i formació de totes nosaltres davant la problematica de les hipoteques.

L’objectiu d’aquesta creació és per una banda transmetre el coneixement i informacions que s’ha anat generant des de la creació de la PAH en 2009 i per un altra crear  grups de treball per temàtiques que ens facin avançar cap a l’objectiu ja popular com és el dret a un habitatge digne.

Si tens ganes de participar ens reunim cada dimecres al carrer Sant Pau 58 bajos a les 19h!

Deja una respuesta